Din mening kan hjelpe andre!

Donasjoner til frivillige organisasjoner er et populært valg hos våre medlemmer, og vi er stolte av samfunnsengasjementet som rører seg i Panel.no! Et medlemsskap hos oss er en mulighet til å støtte din organisasjon uten at det går utover egen privatøkonomi, og uten å måtte sette av mange dugnadstimer samtidig - fem minutter her og fem minutter der kan bety store donasjoner over tid.

Når du har tjent 100 poeng eller eller mer, kan du velge å løse inn disse i en donasjon til en valgfri organisasjon. Registeret over veldedige organisasjoner består nå av flere tusen store og små organisasjoner, alt fra de største humanitære organisasjonene, til mindre lokale foreninger og idrettslag. Noen av organisasjonene inngår vi større samarbeid med, som for eksempel Redd Barna eller WWF. Da øremerkes donasjonene til spesifikke formål, og vi mottar prosjektoppdateringer slik at du som medlem kan se hva donasjonene går til. Andre organisasjoner er mindre, og finnes kanskje på listen fordi en engasjert far har ønsket å støtte sønnens fotballlag? Du har også mulighet til å foreslå nye organisasjoner, dersom du ikke finner den du ser etter i listen over registrerte organisasjoner.
Eksempler på noen av organisasjonene spenner fra Redd Barna, Amnesty International og Kreftforeningen, til Kvik Halden Fotballklubb, Kattens Vern og Oslo Janitsjarkorps.