Velg din egen belønning!

 

 

 

Når du har deltatt i noen undersøkelser må du etterhvert begynne å vurdere hvordan du vil belønnes. Vi vil at du skal få ta det valget selv!

Supergavekort

Når du har tjent 200 poeng eller mer, kan du velge å løse inn disse i et Supergavekort. Supergavekortet kan innløses i ca. 4000 butikker/nettbutikker i Norge. Du kan velge mellom gavekort blant annet innen elektronikk, streaming, kino, underholdning, musikk, mote, interiør og reiser. Eksempler er Peppes Pizza, Hennes & Mauritz, XXL, Tv2 Sumo, Elkjøp, Norgesbilletten, Ticketmaster, Ving og mange flere.


For mer informasjon om Supergavekortet og oversikt over butikker og opplevelser du kan velge mellom, se Supergavekort.

Gavekort hos Bladkongen

proppfull med lydbøker, e-bøker, kinobilletter, filmer, magasiner og barnefilmer

Når du har tjent 100 poeng eller mer, kan du velge å løse inn disse i et gavekort hos Bladkongen. Gavekortet inneholder et stort utvalg av filmer, kino, e-bøker, lydbøker, abonnement på magasin og barnefilmer.

For mer informasjon om Bladkongen, se her https://www.bladkongen.no.

Donasjon til Redd Barna

Når du har tjent 100 poeng eller eller mer, kan du velge å løse inn disse i en donasjon til Redd Barna, som er Panel.no sin hovedsamarbeidspartner. Redd Barna arbeider for en verden hvor alle barn, uansett hvem de er eller hvor de bor, får innfridd sin rett til overlevelse, beskyttelse, utdanning og medvirkning. Som del av Internasjonale Redd Barna arbeider de for og med barn i mer enn 120 land. Det gjør Redd Barna til verdens ledende uavhengige organisasjon for barn.


Donasjonene som går til Redd Barna øremerkes et prosjekt kalt "Utdanning for framtiden". Dette er et utdanningsprosjekt rettet mot barn i Kambodsja, og i løpet av en treårsperiode er målet for prosjektet å gi 3500 barn i fjerntliggende områder tilgang til barne- og ungdomsskoler av god kvalitet.


For mer informasjon om Redd Barna, se deres hjemmeside. Mer informasjon og artikler om prosjektet finnes også på vår hjemmeside.

Donasjon til valgfri organisasjon

Når du har tjent 100 poeng eller eller mer, kan du velge å løse inn disse i en donasjon til en valgfri organisasjon. Registeret over veldedige organisasjoner består nå av flere tusen store og små organisasjoner, alt fra de største humanitære organisasjonene, til mindre lokale foreninger og idrettslag.


Eksempler på noen av disse organisasjonene er Amnesty International, Frelsesarmeen, Kreftforeningen, Dyrebeskyttelsen, Vålerenga Fotball, Kattens Vern og Oslo Janitsjarkorps. Du har også mulighet til å foreslå nye organisasjoner, dersom du ikke finner den du ser etter i listen over registrerte organisasjoner.

SF Anytime

Når du har tjent 30 poeng eller eller mer, kan du velge å løse inn disse i en verdikode hos SF Anytime. SF Anytime tilbyr filmleie over internett, og støtter filmavspilling fra datamaskin, smart-TV og Android nettbrett. Utvalget oppdateres jevnlig, og består av flere tusen ulike filmtitler å velge mellom. Filmene virker kun i Norden, og er tilgjengelige i 24 timer etter leie. For å løse inn verdikoden må du opprette en gratis brukerkonto hos SF Anytime, og du må være over 18 år.


For mer informasjon om SF Anytime, se deres hjemmeside.